Tips Betting dan Peluang Russia vs Croatia

164
Russia vs Croatia Piala Dunia 2018
Russia vs Croatia Piala Dunia 2018

Mengenai Perlawanan Russia vs Croatia

Tuan Rumah Piala Dunia 2018 Russia vs Croatia pada peringkat suku akhir dengan pemenang kemudian ditetapkan akan berhadapan dengan England atau Sweden pada pusingan seterusnya. Kedua-dua pasukan memerlukan penalti untuk mencapai tahap ini, dengan Rusia mengalahkan Sepanyol dan Croatia menewaskan Denmark. Pertandingan berlangsung di Stadium Olimpik Sochi’s Fisht pada hari Sabtu 7 Julai dan bermula pukul 9 malam.

Rusia mahu menjadi negara tuan rumah ke-14 untuk mencapai separuh akhir Piala Dunia. Dua pertiga daripada semua Piala Dunia sebelumnya telah berjaya menyampaikan tuan rumah mencapai sekurang-kurangnya ke separuh akhir.

Selepas menewaskan Sepanyol menerusi penalti dan membuka seri hasilnya, Rusia kini memerlukan satu lagi kemenangan untuk mencapai separuh akhir. Memandangkan mereka tidak dijangka layak dari kumpulan mereka, kejayaan yang luar biasa mereka telah menyaksikan ramalan pra-kejohanan yang telah dirobohkan dan kini mereka mempunyai momentum untuk terus maju.

Croatia memenangi tiga perlawanan kumpulan tetapi memerlukan penalti untuk mengalahkan Denmark pada pusingan kedua. Ia tidak akan mudah, tetapi Rusia boleh meneruskan perjalanan mereka yang luar biasa.

Russia vs Croatia World Cup 2018
Russia vs Croatia World Cup 2018

Tips pertaruhan untuk Russia vs Croatia di Piala Dunia 2018

Tuan rumah telah mengagumkan semua kejohanan, kemenangan meyakinkan ke atas Arab Saudi dan Mesir telah diperbaiki dengan kemenangan penentuan penalti ke atas Sepanyol. Sekarang negara yang paling rendah di peringkat akhir adalah meninggalkan tiga kemenangan dari kemuliaan.

Croatia menyasarkan untuk menyamai perlawanan terbaik ketika mereka membuat separuh akhir pada 1994 dalam Piala Dunia pertama sejak merdeka. Sejak itu, 3 kali dia hanya keluar dari peringkat kumpulan sahaja.

Russia vs Croatia World Cup 2018
Russia vs Croatia World Cup 2018 Odds from Maxbet

Di sini kelihatan bahawa MAXBET memilih Croatia untuk keluar sebagai pemenang.

  • Russia menang dengan peluang 3.40
  • Hasil seri dengan peluang 3
  • Croatia menang dengan peluang 2.25
  • Total Gol 2 di Under
Correct Score on maxbet Russia vs Croatia di Piala Dunia 2018
Correct Score on maxbet Russia vs Croatia di Piala Dunia 2018

Sementara kelihatan maxbet meramalkan skor yang dengan sedikit gol.

  • Croatia menang 1-0 dibayarkan 5.2
  • Russia vs Croatia hasil seri 0-0 atau 1-1 dibayarkan 6.5 atau 6.1
  • Russia menang 1-0 dibayarkan 7.7
  • Jika anda seorang oportunis, anda mungkin mahu Rusia menang 2-0 dan dibayarkan 17 atau Croatia menang 3-0 dan mendapatkan 22

Head to Head

Kedua-dua negara telah bertemu tiga kali sebelumnya, dengan Rusia tidak pernah menang.

Mereka bertemu dua kali ketika kualifikasi untuk Euro 2008, kedua-dua perlawanan berakhir sebagai seri, sementara pertembungan terakhir mereka, Croatia mencatat kemenangan 3-1 dalam perlawanan persahabatan 2015.

Peluang untuk kedua tim ini menjadi juara di Piala Dunia 2018 ialah

  • Russia 1 berbanding 10
  • Croatia 1 berbanding 7
Peluang-Juara-Piala-Dunia-2018
Peluang-Juara-Piala-Dunia-2018

Berita untuk perlawanan Russia vs Croatia

Rusia tidak mempunyai pemain yang digantung tetapi ada kebimbangan mengenai kecergasan pemain sayap kiri Yuri Zhirkov dengan tendon yang rosak dijangka mengalahkannya dari perlawanan Sabtu ini.

Aleksandr Samedov dilatih semata-mata sebagai skuad yang diletakkan di bawah langkah mereka pada hari Selasa. Selepas perbincangan bersama dengan jurulatih Stanislav Cherchesov, pemain sayap menjalani ujian kecergasan dan bekerja melalui program latihan individu.

Croatia tidak mempunyai pemain yang digantung atau masalah kecergasan semasa.

 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here