Ramalan Pertandingan Napoli vs PSG 2018

45
Ramalan Pertandingan Napoli vs PSG 2018

ACESWIN888, Online Gambling Malaysia, menuliskan Ramalan Pertandingan Napoli vs PSG 2018 dalam Liga Juara-Juara UEFA 07 November. Siapakah yang akan lolos ke babak berikutnya?

PSG datang ke Napoli untuk perlawanan keempat di peringkat kumpulan di bawah tekanan selepas seri di PSG. Mereka mencari sekurang-kurangnya seri di sini, kerana kekalahan akan membuat kesukaran itu lebih besar dengan meninggalkan 2 pertandingan.

Napoli seolah-olah dapat memenangi perlawanan ini tetapi seri itu juga tidak jelek. Mereka berjaya mendapatkan 1 mata di Paris dan kini kelihatan sukar bagi lawannya untuk mendapatkan 3 mata di kandang sendiri ke Napoli.

Kedua-dua pasukan ini mempunyai jarak hanya 1 nilai, setiap ranking 2 dan 3, ditambah persaingan dengan Liverpool menjadikan perlawanan ini sangat menarik.

Head to Head dan Statistik untuk Ramalan Pertandingan Napoli vs PSG 2018

  • 24-10-2018 PSG – Napoli 2-2
  • 11-08-2014 Napoli – PSG 1-2
  • 1993 PSG – Napoli 0-0
  • 1993 Napoli – PSG 0-2
  • Paris Saint-Germain telah menjaringkan sekurang-kurangnya sekali dalam setiap perlawanan terakhir 19 mereka di Liga Juara-Juara, dengan kekalahan 0-1 mereka menentang Manchester City pada April 2016 kali terakhir mereka gagal menjaringkan gol dalam pertandingan itu.
  • Napoli hanya gagal menjaringkan gol dalam satu daripada 15 perlawanan terakhir mereka di Liga Juara-Juara (0-0 di Dynamo Kyiv pada November 2016), menjaringkan 31 gol dalam jumlah keseluruhan (purata 2.1 setiap perlawanan).
  • Sejak permulaan musim lalu, Paris Saint-Germain telah menjaringkan 37 gol dalam Liga Juara-Juara, dengan purata 3.4 setiap perlawanan.
  • Lorenzo Insigne telah menjaringkan gol dalam setiap empat perlawanan terakhirnya untuk Napoli di Liga Juara-Juara; yang paling lama bagi mana-mana pemain untuk kelab dalam sejarah persaingan.
  • 8 dari 12 gol Kylian Mbappe terjadi di Liga Juara-Juara telah menjaringkan gol di luar dari rumah (66%).
  • Sejak membuat debutnya di Liga Juara-Juara pada September 2013, Neymar Paris Saint Germain telah membuat lebih banyak asisst dalam persaingan daripada pemain lain (19).

Berita Kelab dan Pertaruhan Terbaik untuk Ramalan Pertandingan Napoli vs PSG 2018

Tuan rumah tanpa Simone Verdi dan Vlad Chiriches di sini. Selepas kemenangan hujung minggu mereka, penyerang Dries Mertens dan Lorenzo Insigne harus bermula sekali lagi.

Edinson Cavani kembali ke kecergasan, dan dia harus menentang bekas kelabnya. Bagaimanapun, Layvin Kurzawa dikecualikan untuk kempen itu.

ACESWIN888, Online Gambling Malaysia, memilih hasil seri untuk pertandingan ini. Kedua kelab mempunyai kuasa serangan yang sangat tinggi jadi untuk taruah terbaik ialah jumlah gol OVER.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here