Ramalan Pertandingan Lazio vs Inter 2018

33
Ramalan Pertandingan Lazio vs Inter 2018

ACESWIN888, Trusted Malaysia Online Sportsbook, membawakan berita, petua dan Ramalan Pertandingan Lazio vs Inter 2018 30 Oktober dalam kompetisi Serie A hari perlawanan ke 10. Dua-dua kelab ada di peringkat 3 dan 4 dengan selisih nilai 1 sahaja, 19 dan 18.

Terdapat risiko tinggi permainan Inter ke Lazio esok malam ditangguhkan mengikut laporan dari Gazzetta dello Sport. Hujan lebat dijangka di ibu negara Itali dan pra-penjualan untuk perlawanan telah mengalami akibatnya.

Hanya 40,000 tiket telah dijual untuk pertandingan di Stadio Olimpico yang mempunyai kapasiti 72,698, jauh di bawah jangkaan bahawa kelab di rumah untuk perlawanan menentang Nerazzurri.

Amaran Cuaca berada di seluruh ibu kota hingga ke hari ini dan berdasarkan ramalan cuaca syarat-syarat yang boleh ditetapkan menjadi lebih teruk. Rom telah dibom oleh hujan lebat dan ribut petir dalam beberapa hari kebelakangan ini dan ditambah pula dengan angin kencang, oleh itu ia difahami bahawa terdapat kebimbangan terhadap keselamatan orang awam bagi mereka yang berpotensi hadir.

Head to Head dan Statistik Ramalan Pertandingan Lazio vs Inter 2018

Inter tidak terkalahkan dalam empat perlawanan terakhir Serie A mereka melawan Lazio (W3 D1) menjaringkan tiga gol dalam tiga perlawanan tersebut.

  • Lazio adalah satu-satunya dari tiga pasukan yang belum mendapat hasil seri di Serie A musim ini (W6 L3) – ini adalah kali ketiga Lazio sama ada memenangi atau kehilangan setiap sembilan perlawanan liga mereka musim ini (ia juga telah berlaku di 2012/13 dan 2015/16).
  • Inter sedang dalam lima kemenangan berturut-turut Serie A berturut-turut – rekod terbaik mereka sejak Januari 2017, ketika mereka memenangi tujuh kemenangan berturut-turut.
  • Inter juga telah memenangi tiga perlawanan terakhir mereka, perlawanan terbaik mereka di jalan raya sejak 2012, ketika mereka memenangi enam perlawanan berturut-turut.
  • Lazio telah membuat 595 bola pulih setakat ini dalam kempen ini – lebih daripada mana-mana pihak lain.
  • Inter telah menjaringkan tujuh gol dalam perlawanan akhir 15 minit setakat ini musim ini – liga tinggi.
  • Inter telah menjaringkan empat gol berturut-turut, termasuk tiga daripada lima perlawanan terakhir mereka.
  • Pemain tengah Inter, Marcelo Brozovic mempunyai lebih banyak sentuhan berbanding pemain lain Serie A setakat musim ini (831 – sekurang-kurangnya 53 lebih banyak daripada yang lain).
  • Mauro Icardi telah menjaringkan lima gol dalam lapan penampilan liga untuk Inter terhadap Lazio.

Berita Kelab dan petua dalaam Ramalan Pertandingan Lazio vs Inter 2018

Lucas Leiva dan Milan Badelj sama-sama ragu di sini, sementara Joaquín Correa menolak untuk memulakan serangan.

Radja Nainggolan adalah keraguan untuk pertembungan ini, dan dia boleh digantikan oleh Lautaro Martinez hujung minggu ini.

ACESWIN888, Trusted Malaysia Online Sportsbook, melihat statistik dan kemungkinan yang ada memilih kemenangan untuk INTER dengan jumlah gol OVER.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here