Ramalan Pertandingan Itali vs Ukraine 2018

31
Ramalan Pertandingan Itali vs Ukraine 2018

ACESWIN888, penyedia Maxbet Sportsbook, memberi Ramalan Pertandingan Itali vs Ukraine 2018 Rabu ini dalam pertandingan persahabatan, saatnya Azzuri mencoba untuk mengakhiri 4 game tanpa kemenangan mereka. Baca di sini untuk mendapatkan tips dan ramalannya.

Beberapa tahun terakhir telah menjadi gelap bagi Itali dan tanda-tanda awal musim ini adalah bahawa mereka masih jauh mencari kembali kemuliaan mantan mereka. Ujian terkini mereka menentang pasukan Ukraine yang turut terlepas di Piala Dunia tetapi berada dalam keadaan yang baik menuju ke persahabatan antarabangsa Rabu ini di Genoa.

Roberto Mancini adalah lelaki yang telah ditugaskan untuk membina semula pasukan Itali ini selepas kegagalan kempen kelayakan Piala Dunia. Dia memenangi perlawanan pertamanya pada bulan Mei, kemenangan 2-1 ke atas Arab Saudi tetapi ia telah menjadi empat perlawanan tanpa kemenangan sejak itu, yang termasuk permulaan buruk pada kempen Liga Bangsa-Bangsa UEFA bulan lalu. Cabaran rumah dengan Poland dan kekalahan di Portugal menyebabkan mereka berhadapan dengan prospek menjatuhkan ke peringkat kedua pertandingan itu dengan perjalanan ke Poland yang akan datang hujung minggu ini.

Itali boleh melihat Ukraine sebagai persiapan yang baik untuk perlawanan itu. Liga Bangsa-Bangsa UEFA akan menjadi kepentingan sebenar untuk Ukraine sekarang walaupun selepas mereka memenangi dua perlawanan pembukaan mereka melawan Republik Czech dan Slovakia dalam pertandingan itu. Mereka kini sangat baik untuk memenangi kumpulan itu dan berpotensi masuk ke Euro 2020 melalui pintu belakang. Mereka menghadapi Czech sekali lagi minggu depan dengan kelebihan di rumah dan akan benar-benar mensasarkan pertandingan itu.

Ukraine masih diuruskan oleh Andriy Shevchenko, yang tentu saja nama keluarga di Itali. Dia tidak membuat permulaan yang hebat untuk kerjanya di kerusi pasukan kebangsaan tetapi perkara-perkara sudah tentu sudah lewat. Ukraine tidak terkalahkan pada 2018 dan tidak kehilangan salah satu daripada 7 perlawanan mereka sejak berakhirnya kempen kelayakan Piala Dunia mereka, yang sepatutnya melihat mereka percaya diri.

Sementara itu, Itali hanya memenangi satu kali sejak kejatuhan mereka untuk membawanya ke Rusia. Ia hanya 1 kemenangan dalam sembilan perlawanan keseluruhan sekarang, yang merupakan satu kejutan yang mengejutkan bagi pasukan silsilah mereka. Kesan keseluruhan tetap bahawa legenda telah meninggalkan adegan antarabangsa manakala bakat baru telah agak perlahan dalam muncul. Ini jelas merupakan proses membina semula, dengan tidak kurang dari 15 pemain dalam skuad ini belum mencapai 10 pukulan.

Berita untuk Ramalan Pertandinga Itali vs Ukraine 2018

Mancini telah menamakan skuad besar dengan beberapa panggilan kejutan seperti penyerang Toronto Sebastian Giovinco, 3 tahun dari topi antarabangsa terakhirnya. Terdapat 8 penyerang di semua termasuk 20 tahun Patrick Cutrone dan Federico Chiesa. Pemain pertahanan Chelsea, Emerson boleh mendapatkan permainan kebangsaannya ke-2.

Bekas berpengalaman Yevhen Khacheridi sekali lagi tidak hadir untuk Ukraine. Andriy Yarmolenko dari West Ham tetap bintang di bahagian tengah tetapi mereka agak kekurangan atas pilihan di atas dengan Artem Besyedin yang mungkin memimpin garisan.

Head to Head dan Statistik untuk Ramalan Pertandingan Itali vs Ukraine 2018

  • Itali telah memenangi semua 4 mesyuarat terakhir. Bagaimanapun, mereka hanya bertemu sekali dalam sepuluh tahun yang lalu, kemenangan 2-0 di Itali pada tahun 2011 mesra di Ukraine.
  • Itali telah menguruskan hanya 1 lembaran bersih di 9 pemain antarabangsa, Leg kedua Piala Dunia mereka bermain dengan Sweden apabila pengunjung hanya memerlukan 0-0 untuk maju.
  • Ukraine hanya gagal menjaringkan gol dalam 1 daripada 7 perlawanan terakhir mereka.
  • Mereka tidak terkalahkan dalam 6 perlawanan permainan (4 menang, 2 seri).

Tips dan peluang untuk Ramalan Pertandingan Itali vs Ukraine 2018

ACESWIN888, penyedia Maxbet Sportsbook, lihat dan pilih taruhan terbaik Kedua-dua Pasukan untuk Skor. Itali kini tidak seperti Itali sebelum ini. Mereka telah kalah dalam 7 perlawanan terakhir mereka, dan 5 perlawanan terakhir kedua-dua pasukan sentiasa menjaringkan gol.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here