Ramalan Pertandingan Inter vs Milan 2018

38
Ramalan Pertandingan Inter vs Milan 2018

ACESWIN888, Malaysia Online Sportsbook, menuliskan artikel untuk membantu mendapatkan Ramalan Pertandingan Inter vs Milan 2018 dalam Serie A, 22 Oktober 01.30 AM. Siapakah yang akan keluar sebagai pemenang dalam pertandingan Derby terbesar di Serie A?

Milan telah mengekalkan konsistensi dan akhirnya mulai ke form mereka walaupun kebobolan gol secara tetap, masuk ke Derby della Madonnina di belakang kemenangan tiga perlawanan dan lapan perlawanan di seluruh pertandingan tanpa kalah. Mereka kini berharap dapat membuktikan nilai mereka terhadap Inter pada hari Ahad dan menjanjikan cabaran hebat!

Rossoneri telah mengalahkan Sassuolo, Olympiakos Piraeus, dan Chievo dalam tiga perlawanan terakhir dengan sepuluh gol menjaringkan gol dalam bentuk Gonzalo Higuain dan Patrick Cutrone dalam serangan ketiga. Walau bagaimanapun, pasukan Gennaro Gattuso masih belum banyak membuktikan di Giuseppe Meazza.

Inter menyertai perlawanan dengan kemenangan enam perlawanan di belakang mereka, di mana mereka telah pulih selepas awal permulaan musim ini dan Sampdoria, Fiorentina, Cagliari, dan SPAL di Serie A – serta Tottenham dan PSV dalam Liga Juara-Juara. Mereka mempunyai jadual yang sangat sibuk di hadapan dan Luciano Spalletti akan putus asa untuk pasukannya untuk mengekalkan semangat berpasukan tinggi di sini.

Nerazzurri telah memperoleh hanya satu kemenangan dalam enam perlawanan menentang saingan bandar dan ini mungkin lebih membimbangkan, ketika Milan memenangi dua kemenangan dan tiga seri di sepanjang jalan. Kedua-duanya datang dalam pertembungan dalam bentuk yang sangat baik dan ini juga boleh menjadi rangsangan besar untuk cita-cita tertinggi mereka dalam persaingan sengit, yang memberikan perasaan yang tinggi di hadapan perlawanan juga.

Head to Head dan Berita Kelab untuk Ramalan Pertandingan Inter vs Milan 2018

Lima daripada lapan derbies Milan yang terakhir di Serie A telah selesai dalam seri (dua kemenangan untuk Inter, satu untuk Milan) – ini adalah seperti banyak cabaran seperti pada 33 pertemuan sebelumnya.

Pertemuan terakhir antara Inter dan AC Milan di Serie A berakhir 0-0; tetapi dalam tiga perlawanan sebelumnya kedua-dua pasukan menjaringkan sekurang-kurangnya dua gol dalam setiap pertandingan.

Enam daripada lapan Milan derbies terakhir di Serie A yang dimenangi oleh Inter (termasuk empat yang terakhir) telah berada di separuh pertama musim ini.

Inter telah memenangi enam perlawanan terakhir mereka dalam semua pertandingan – kali terakhir mereka menang tujuh berturut-turut kembali pada Januari 2017 (sembilan kemenangan berturut-turut).

AC Milan telah menjaringkan 15 gol dalam pertandingan tujuh Serie A pertamanya musim ini – hanya sekali dalam 15 musim terakhir mereka menjaringkan lebih banyak pada peringkat kempen Serie A ini (16 pada 2014-15).

Inter Milan membuat pilihan di sini dengan satu mata bertentangan dengan Barcelona pada pertengahan minggu, tetapi mereka tidak mungkin mengambil terlalu banyak risiko di derby. Nasib baik bagi mereka, mereka mempunyai skuad kekuatan penuh.

Riccardo Montolivo dan Ivan Strinic terlepas untuk pelawat, yang sebaliknya paling kuat dan tidak mungkin berputar.

Peluang, petua dan Ramalan Pertandingan Inter vs Milan 2018

ACESWIN888, Malaysia Online Sportsbook, melihat statistik dan sejarah, memilih hasil seri untuk pertandingan ini dan Both Team to Score menjadi pilihan pertaruhan terbaik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here