Ramalan Pertandingan Bologna vs Milan 2018

32
Ramalan Pertandingan Bologna vs Milan 2018

Baca berita, pratonton dan Ramalan Pertandingan Bologna vs Milan 2018 dalam lanjutan perlawanan Serie A, 19 Disember hari Rabu, jam 03.30 di Stadio Renato DallAra, percuma dari ACESWIN888, ejen rasmi 918Kiss Malaysia. AC Milan perlu memenangi perlawanan ini untuk memulihkan keyakinannya setelah dipermalukan dalam persaingan Eropah.

Milan mengalami kekalahan dan telah keluar dari pertandingan Eropah minggu ini. Mereka akan pergi ke rumah Bologna pada hari Rabu dan cuba kembali dalam pertandingan Serie A. Mereka kalah kepada Olympiakos dalam perlawanan akhir dalam kumpulan itu, dan meninggalkan Eropah dengan rasa malu. Kini satu-satunya cara untuk mengambil bahagian dalam Liga Juara-Juara musim depan adalah pangkat ke-4 di Serie A. Tetapi terdapat Lazio di bawah mereka yang terus melekat dan mengejar ketat, hanya kehilangan 6 mata di belakang mereka. Bolehkah mereka mengekalkan keunggulan mereka?

Bologna berada di bahagian lain kedudukannya, yang kedudukan 3 di bahagian bawah. Bekas pemain AC Milan, Pippo Inzaghi tidak menikmati masa yang baik di kelab baru ini, yang mungkin jatuh ke Serie B. Meski ia datang dengan reputasi yang baik, bekas pemain Milan itu hanya mampu memberikan 2 kemenangan ke Bologna sepanjang musim dan ini masalah besar. Sekiranya anda mengalami kekalahan dalam perlawanan ini, ia akan menjadi sukar untuk kedudukannya.

Milan mungkin telah keluar dari persaingan Eropah minggu lepas, tetapi kedudukan mereka di Serie A adalah baik. Kini di tempat keempat, dalam kelayakan Piala Champions. Dengan matlamat meningkatkan kewangan di kelab, matlamat mereka musim ini adalah hanya satu, yang akan kembali bermain dalam pertandingan Eropah terbesar, dan nampaknya berada di landasan yang betul, kalah sekali dalam 7 perlawanan di Serie A.

Head to head dan Statistik untuk Ramalan Pertandingan Bologna vs Milan 2018

Bologna selalu kalah dalam 5 pertandingan terakhir melawan Milan. Jumlah gol yang dicetak oleh AC Milan melawan Bologna adalah 219 gol dari 140 pertandingan.

Pada masa ini Bologna hanya mengumpul 11 mata daripada sejumlah 15 perlawanan Serie A, yang paling buruk sejak 2008/2009.

AC Milan menjaringkan gol paling banyak dari luar kotak penalti (8 gol), kebanyakan pertandingan utama di Eropah musim ini, sementara Bologna tidak menjaringkan gol dari luar kotak penalti.

Milan telah menjaringkan hanya 2 gol dari sepakan yang ditetapkan di Serie A musim ini, dan tidak pernah menjaringkan gol dari tendangan sudut.

Berita dan Ramalan Pertandingan Bologna vs Milan 2018

Erick Pulgar masih ragu untuk Bologna dan tidak mungkin bermain.

Mateo Musacchio dan Alessio Romagnoli hampir pulih tetapi untuk perlawanan ini mereka masih terlalu cepat. Mattia Caldara dan Ivan Strinic masih tidak bermain untuk masa yang lama.

ACESWIN888 melihat statistik dan berita bahawa terdapat kemenangan untuk AC Milan. Betul terbaik ialah Both Team to Score.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here