Ramalan Pertandingan Bayern vs Bayer 2018

44
Ramalan pertandingan bayern vs bayer 2018

Kemungkinan pemain, pratonton, tips dan Ramalan Pertandingan Bayern vs Bayer 2018, Bundesliga 15 September, di Allianz Arena, Bayern.

Bayern Munich telah menjadi juara bertahan di Jerman selama enam tahun sekarang, tetapi mereka masih kelihatan lapar seperti biasa untuk berjaya. Niko Kovac memulakan kempen 2018/19 dengan kemenangan 5-0 ke atas Eintracht Frankfurt di Piala Super, diikuti dengan kemajuan untuk pusingan kedua DFB Pokal, dan kemudian selesai dengan dua kemenangan selesa melawan Hoffenheim dan Stuttgart dalam Bundesliga sebelum rehat antarabangsa. Penjaring gol terbanyak musim lalu, Robert Lewandowski telah menghantar mesej yang menakutkan dengan menjaringkan enam gol dalam perlawanan ini (satu hatrik dan tiga per satuan) dan dia ingin peluangnya untuk terus berjalan di sini menentang Leverkusen yang luar biasa . Kingsley Coman adalah absen dari Bayern, jadi harap jurulatih Niko Kovac untuk meneruskan dengan Arjen Robben di sebelah kanan.

Pada akhir bertentangan skala, Leverkusen ingin membuat perubahan pada 100% kehilangan awal mereka ke musim 18/19. Pemain Heiko Herrlich kalah 2-0 kepada jiran Rhein, Borussia Mönchengladbach dalam perlawanan pembukaan sebelum ditewaskan secara komprehensif oleh pakej kejutan musim ini Wolfsburg pada perlawanan liga terakhir mereka di tempat sendiri (kekalahan 3-1). Bintang ke depan, Leon Bailey telah menjaringkan gol tunggal mereka dan tidak dapat dinafikan akan dimasukkan dan bangkit selepas tonton hanya rehat antarabangsa, tetapi jurulatih Herrlich mempunyai banyak pemikiran untuk dilakukan di tempat lain. Sama ada dia akan bertahan dengan pembentukan 4-2-3-1 yang memberi mereka baik musim lalu atau melihat campuran perkara di sini dalam perlawanan yang paling sukar musim Bundesliga masih belum dapat dilihat.

Statistik untuk Ramalan Pertandingan Bayern vs Bayer 2018

Jadi apa yang kita fikirkan untuk perlawanan ini kemudian? Walaupun tidak ada perasaan yang lebih baik dalam bola sepak Jerman daripada mendapatkan satu di Bayern Munich, sayangnya untuk Bayer Leverkusen, peluang mereka kelihatan sangat tipis pada hari Sabtu. Bayern tidak menyukai apa-apa selain mengadakan pertunjukan untuk para peminat rumah – yang Bavarians telah memenangi 15 daripada 18 perlawanan mereka di Allianz Arena sejak permulaan musim 17/18, dengan 11 daripada ini menang dengan lebih daripada 3.5 gol total menjaringkan gol ( 61%) – dan Leverkusen, seperti kebanyakan pasukan Jerman, mempunyai catatan buruk di jalan ke juara. Bayern Munich telah memenangi 7 daripada 8 pertemuan terakhir di rumah kepada Hoffenheim (W7 L1), menjaringkan tiga gol atau lebih dalam separuh daripada ini. Jurulatih Heiko Herrlich tidak dapat meminta pertandingan lebih sukar untuk mencuba dan mendapatkan kembali pasukannya.

Sekarang mudah untuk meneruskan tentang betapa Bayern lebih baik daripada persaingan mereka, tetapi apa yang membuat ini sangat sukar untuk Bayer Leverkusen adalah rekod perjalanan mereka baru-baru ini. Leverkusen telah bergelut untuk mencari kembali gawang jauh dari rumah, gagal menjaringkan gol dalam empat lima perlawanan terakhir mereka di jalan raya (W1 D1 L2), dan ini sepatutnya membuktikan trend yang sangat sukar untuk menentang pertahanan terbaik Bundesliga , terutamanya dengan Manuel Neuer sekali lagi perlawanan tetap di antara tongkat. Kami telah melihat hanya terlalu kerap bagaimana Leverkusen boleh dibatalkan juga. Pasukan Herrlich runtuh dalam kekalahan 4-0 di Dortmund pada April lalu selepas memukul tampalan dan sekarang berada di tengah-tengah yang lain. Ini semua sangat biasa. Terhadap pasukan Bayern yang secara konsisten menjadi pasukan rumah terbaik di tanah, sukar untuk melihat apa-apa selain menang rumah yang tinggi.

Tips dan peluang ramalan pertandingan Bayern vs Bayer 2018

  • Bayern Munich menang 6-2 di Leverkusen apabila kedua-dua pasukan bertemu pada April.
  • Bayern tidak kalah dalam tujuh perlawanan menentang Leverkusen (W5 D2).
  • Bayern Munich telah memenangi 15 daripada 18 perlawanan mereka di Allianz Arena sejak permulaan musim 17/18, dengan 11 daripada menang dengan lebih daripada 3.5 gol menjaringkan gol (61%).
  • Robert Lewandowski menjaringkan enam gol dalam empat perlawanan pertama Bayern di bawah Kovac.
  • Bayern telah menjaringkan empat gol atau lebih dalam empat daripada enam perlawanan terakhir mereka, termasuk kemenangan 6-0 ke atas Borussia Dortmund.
  • Bayer Leverkusen gagal menjaringkan gol dalam empat perlawanan terakhir mereka di jalan raya (W1 D1 L2).

ACESWIN888 melihat ramalan pertandingan Bayern vs Bayer 2018 di Bundesliga ini dan memilih kemenangan untuk Bayern. Sukar untuk melihat hal lain terjadi untuk Bayern yang menjadi pasukan rumah terbaik di Bundesliga. Jumlah gol adalah OVER 3.5

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here