Ramalan Barcelona vs AC Milan di ICC 2018

41

Sama-sama kita akan baca di sini ramalan Barcelona vs AC Milan di pertandingan International Champions Cup, 05 Ogos 2018. Semuanya secara percuma dari ACESWIN888.

AC Milan memainkan perlawanan terakhirnya di 3 pertandingan International Champions Cup yang dijadualkan pada hari Sabtu, dan dengan itu menjadi persahabatan terakhir mereka sebelum permulaan musim Serie A akhir bulan ini mereka berharap hasil yang lebih baik.

Kali terakhir mereka membuat pertandingan yang bersemangat dan kalah dari Tottenham 1-0, dan ia merupakan tanda yang membimbangkan untuk peminat AC Milan. Selama bertahun-tahun mereka selalu dilihat sebagai pendahulu untuk gelaran Serie A, tetapi pada masa ini ancaman telah berkurang dan mereka menunjukkan sedikit tanda-tanda kebangkitan lagi.

Gergasi Itali itu mengeluarkan banyak wang musim lalu untuk membawa pemain seperti Leonardo Bonucci, Andre Silva, Andrea Conti, dan Hakan Calhanoglu. Walau bagaimanapun, menjelang akhir musim, mereka duduk di kedudukan ke-6 sama seperti tahun sebelumnya, dan perniagaan musim panas ini tidak banyak memberi inspirasi kepada keyakinan.

Bayaran perpindahan yang mereka belanjakan adalah membawa Nikola Kalinic dan Fabio Borini secara tetap, dengan pemindahan percuma untuk Ivan Strinic, Pepe Reina, dan Alen Halilovic juga menambah skuad mereka. Mengingat Inter Milan telah membeli Radja Nainggolan dan Juventus telah membawa Cristiano Ronaldo, gerakan ini tidak membuat gelombang baik di kalangan peminat AC Milan.

Promo 100% credit aceswin888Pergerakan pemindahan Barcelona juga telah menjadi perselisihan di Catalonia, dengan penandatanganan kontroversi mereka terhadap Malcom yang dilihat sebagai langkah ganjil dan kurangnya keterlibatan nama besar mereka menjadi kebimbangan sedikit untuk peminat. Walau bagaimanapun, tidak seperti lawan mereka, Barcelona mempunyai skuad yang sangat berbakat untuk dipanggil.

Malah tanpa nama besar mereka seperti Lionel Messi, Luis Suarez, Ousmane Dembele, Sergio Busquets, Ivan Rakitic, dan Gerard Pique, semuanya masih dalam rehat selepas Piala Dunia, mereka masih mempunyai banyak pemain hebat dalam pasukannya. Malcom menjaringkan gol pada penampilan debutnya menentang Roma pada hari Rabu, dan rakan senegaranya dari Brazil melakukan persis sama dengan Spurs pada hujung minggu lalu.

Hasil belum berjalan sesuai harapan di musim panas ini, dengan kekalahan 4-2 ke Roma menonjolkan kekurangan mereka dalam pertahanan dan imbang 2-2 melawan Spurs menunjukkan permasalahan persis sama. Ke depannya, mereka hampir tidak sempurna walaupun, menjaringkan dua gol dalam setiap perlawanan mereka setakat ini. Mereka sepatutnya cukup untuk melepasi pertahanan AC Milan.

Melihat ke belakang musim lalu, Barcelona telah menjaringkan sekurang-kurangnya dua gol dalam sepuluh perlawanan terakhir mereka.

Ramalan Barcelona vs AC Milan di ICC 2018 oleh Maxbet Malaysia

Maxbet Malaysia Odds for ICC 2018Aceswin888 melihat data dan memberi ramalan Barcelona vs AC Milan di ICC 2018 ini, akan dimenangkan oleh Barcelona (2.35). Untuk Jumlah Gol UNDER 3 (-0.84). Pertaruhan terbaik adalah Correct Score 1-1 (7.7).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here