Ramalan Pertandingan Man United vs Valencia 2018

25
ramalan pertandingan man united vs valencia 2018

www.aceswin888.com, Slot Games Online Malaysia, membawakan tips, berita lengkap, terbaru dan ramalan pertandingan Man United Vs Valencia 2018 di Old Trafford pada Rabu 03.00 AM dalam Liga Juara-Juara untuk Manchester United dalam kekacauan dalam apa yang boleh menjadi perlawanan penting bagi jawatan Jose Mourinho.

Berita Kelab untuk ramalan pertandingan Man United vs Valencia 2018

Jose Mourinho mungkin tidak mempunyai kecederaan utama pada masa ini, tetapi berdasarkan cara dia memilih pasukannya pada masa ini, ia kelihatan seperti itu. Satu-satunya cara untuk menggambarkan taktiknya lewat adalah dengan mengatakan dia telah menjadi skizofrenia, dan ramai penyokong hanya berharap untuk kembali ke normal, apa pun maksudnya.

Marcos Rojo adalah satu-satunya pemain yang tidak disahkan untuk Manchester United, walaupun Jose Mourinho boleh membuat beberapa perubahan selepas perlawanan mereka yang menewaskan West Ham pada hari Sabtu.

Marcelino tidak perlu bimbang tentang segi berita pasukan, tetapi dia perlu membuat tanpa kehadiran Santi Mina, yang masih bekerja untuk melepaskan lukan ke lutut.

Penyerang Santi Mina adalah satu-satunya masalah kecederaan untuk Valencia yang bimbang setelah pemain tengah Geoffrey Kondogbia kembali beraksi pada hari Sabtu.

Head to Head dan Statistik untuk ramalan pertandingan Man United vs Valencia 2018

Manchester United telah kalah satu daripada lapan pertemuan mereka dengan Valencia, menang dua kali dan seri lima kali. Pertandingan persaingan terakhir mereka adalah di peringkat kumpulan Liga Juara-Juara 2010, dengan perlawanan itu berakhir 1-1 di Old Trafford selepas Red Devils mengalahkan mereka 1-0 jauh dari rumah. Setiap lima perlawanan persaingan yang terakhir di antara kedua-dua pasukan telah berakhir dengan kurang daripada tiga gol yang dicetak.

  • Valencia hanya menang sekali dalam 10 lawatan ke pasukan Inggeris dalam Liga Juara-Juara (D6 L3), kemenangan 1-0 ke atas Liverpool di Anfield pada Oktober 2002.
  • Manchester United belum kehilangan nilai di permainan Liga Juara-juara sejak Mac 2013 apabila Alex Ferguson bertanggungjawab.
  • Pengurus Manchester United, Jose Mourinho tidak pernah kalah kepada Valencia dalam 10 pertembungan dalam semua pertandingan (W6 D4), termasuk kemenangan agregat 3-2 pada suku akhir Liga Juara-juara 2006/07 sementara menguruskan pasukan England yang lain di Chelsea.
  • Valencia telah kehilangan setiap empat perlawanan Liga Juara-Juara terakhir mereka, yang paling buruk dalam pertandingan itu. Hanya dua kelab Sepanyol yang pernah kehilangan 5 + perlawanan berturut-turut dalam sejarah pertandingan – Real Sociedad (lima pada Oktober 2013) dan Villarreal (tujuh pada Disember 2011).

Petua dan Ramalan Pertandingan Man United vs Valencia 2018

Setiap lima perlawanan persaingan yang terakhir di antara kedua-dua pasukan ini telah menyaksikan kurang daripada tiga gol, jadi kami menyokong jumlah Gol UNDER di sini. Manchester United berada dalam keadaan lemah, tetapi mereka tidak pernah kalah dalam Liga Juara-Juara ke Valencia. Empat daripada enam hubungan terdahulu telah berakhir walaupun semua persegi, jadi kami menyokong seri 1-1 di Old Trafford juga.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here