Ramalan Pertandingan City vs Lyon 2018 Liga Juara-Juara

50
Ramalan Pertandingan City vs Lyon 2018

Ramalan Pertandingan City vs Lyon 2018 untuk perlawanan Liga Juara-Juara di Stadium Etihad di sini. Manchester City memulakan usaha Liga Juara-juara ketika mereka menjadi tuan rumah melawan Lyon dalam pertandingan pertama dalam 6 kumpulan. Teruskan membaca untuk semua ramalan dan taruhan percuma kami.

Manchester City mungkin telah menunjukkan dominasi hebat dalam Liga Perdana musim lepas, namun trofi Liga Juara-Juara mitos terus menghalangi pemain Pep Guardiola. Mereka tersingkir di peringkat suku akhir musim lalu selepas persembahan dua pasukan yang kuat dari Liverpool, dan anda perlu merasakan bahawa apa-apa yang kurang daripada larian ke Final akan dianggap sebagai kekecewaan pahit tahun ini.

The Citizen tidak cukup mempunyai tahap yang sama tentang permainan mereka sejauh ini, tetapi ia bukanlah permulaan buruk musim ini. Kemenangan selesa 3-0 ke atas Fulham pada hari Sabtu berterusan tanpa permulaan awal musim ini, dan setakat ini hanya 1-1 dengan kelab Wolves yang mereka rekod sempurna.

Kemenangan 2-1 ke atas Newcastle adalah paparan yang kurang menarik, seperti yang ditunjukkan pada Molineaux pada hujung minggu sebelum ini. Selain itu, anda tidak boleh menyalahkan mereka, dan Guardiola akan yakin akan mengambil ketiga mata pada petang Rabu. Mereka memenangi lima daripada enam perlawanan kumpulan Liga Juara-Juara pada musim lalu, dan satu-satunya kegagalan mereka datang ketika mereka berputar jauh ke Shakhtar Donetsk, setelah mendapat tempat teratas pada bulan Disember.

Lyon, sebaliknya, gagal melepasi peringkat kumpulan dalam perlawanan Liga Juara-Juara terakhir mereka. Ia datang dua musim lalu, dengan mereka memenangi hanya dua daripada enam perlawanan dan mengakhiri kempen di tempat ke-3.

Pasukan Ligue 1 tidak semestinya berjaya meraih kejayaan di awal musim ini. Cabaran mereka dengan Caen pada hari Sabtu membuat dua kemenangan, satu seri, dan dua kekalahan dari pembukaan lima perlawanan Ligue 1, meninggalkan mereka di tempat ke-7 di atas meja dan bergelut dengan sedikit keyakinan. Kedua-dua kemenangan Lyon telah datang ke Parc OL juga, jadi peluang mereka untuk mendapatkan apa-apa di Etihad kelihatan sangat tidak mungkin.

Head to Head dan Berita untuk Ramalan Pertandingan City vs Lyon 2018

Form ramalan pertandingan city vs lyon 2018

Ini akan menjadi pertemuan pertama antara pihak-pihak ini.

Hanya tiga perlawanan Liga Juara-Juara Manchester City musim lepas menyaksikan empat atau lebih gol.

Tiada satu daripada lima perlawanan di Liga Juara-juara melepasi tiga penanda gol.

Lyon dan Manchester City telah melihat hanya satu daripada lima perlawanan liga masing-masing musim ini dengan empat atau lebih gol.

Kempen Liga Juara-Juara terakhir Lyon menyaksikan sejumlah besar lapan gol dalam enam pertandingan mereka.

Petua dan Ramalan Pertandingan City vs Lyon 2018 di Liga Juara-Juara

Walaupun kegemaran mengelilingi Manchester City, kami tidak menjangkakan permainan scoring yang tinggi di sini. Hanya satu daripada lima pertandingan Lyon musim ini telah menyaksikan empat atau lebih gol, dan kempen peringkat kumpulan Liga Juara-Juara terakhir mereka menyaksikan sejumlah besar lapan gol dalam enam pertandingan.

Sementara itu, Manchester City hanya menyaksikan empat atau lebih gol dalam satu daripada lima perlawanan musim ini dan hanya tiga dari sepuluh perlawanan Liga Juara-Juara musim lalu menyaksikan gol melebihi tiga gol. Ketiga-tiga perkara yang menjaringkan gol itu turut menyusul perjalanan mereka, jadi www.aceswin888.com menyokong Manchester City ke Kejayaan Menang dan jumlah gol UNDER 3.5 kelihatan menawarkan nilai hebat bersama dengan ramalan skor yang tepat 2-0.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here