Ramalan Pertandingan Chievo vs Juventus 2018

41
Ramalan Pertandingan Chievo vs Juventus 2018

Sama-sama kita baca di sini semuanya mengenai tips dan ramalan Pertandingan Chievo vs Juventus 2018, 19 Ogos, di Serie A, stadium Stadio Marc’Antonio Bentegodi (Verona)Marc’Antonio Bentegodi (Verona).

Juventus akan mencari untuk memulakan kempen Serie A baru dalam gaya ketika mereka melawan Chievo di Stadio Marc’Antonio Bentegodi pada petang Sabtu. Cristiano Ronaldo bersungguh-sungguh untuk membuktikan kebolehannya dalam penampilan debut nya di Juve dan, tidak syak lagi, semua mata akan melihat di sini, pertandingan pada hari pertandingan pembukaan musim ini.

Pemain dari Max Allegri mungkin mengamalkan pendekatan serangan terhadap Chievo dan kami meramalkan bahawa mereka akan menjadi juara dalam perlawanan bola sepak Sabtu ini. Chievo Verona mengalami pelbagai masalah di belakang dengan kekalahan besar 5-0 kepada Hoffenheim dalam perlawanan pemanasan terakhir mereka, yang merupakan satu lagi sebab kenapa Juventus menang harus dipertimbangkan. Dalam pertemuan terakhir mereka di “City of Love” Juventus mencatat kemenangan 2-0 ke atas Chievo dan sejarah itu mungkin mengulangi sendiri.

Chievo, sebaliknya, menyaksikan pra-musim yang tidak dapat diramalkan tetapi memulakan kempen mereka awal, dengan kemenangan 1-0 Coppa Italia ke atas Pescara. Mereka telah melihat musim panas yang sibuk juga dengan pemergian Lucas Castro dan Samuel Bastien, yang kini dipimpin oleh Nenad Tomovic yang baru tiba di belakang dan Mariusz Stepinski di depan. Mereka baru sahaja memperoleh kebangkitan utama dalam jangka masa lalu dan kini berharap untuk mendapatkan kepercayaan yang lebih baik tetapi agak sukar untuk melihatnya.

Head to Head untuk ramalan pertandingan Chievo vs Juventus 2018

Tidak mengejutkan, Juventus mempunyai banyak kejayaan dalam perlawanan ini dalam masa-masa lalu. Pelawat hari Sabtu telah muncul dari setiap lima pembaharuan terakhir perlawanan ini, sementara mereka kini tidak terkalahkan dalam 16 perlawanan dengan Chievo. Juventus juga telah memenangi setiap enam pembaharuan terakhir di Stadio Marc’Antonio Bentegodi.

Head to Head ramalan pertandingan chievo vs juventus 2018

Aceswin888 melihat data dan statistik masa lampau, untuk ramalan pertandingan Chievo vs Juventus 2018 di Serie A, Liga Italia tanggal 18 Ogos, hasil akhir 2-0 untuk Juventus. Untuk jumlah gol adalah UNDER 2.5.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here